2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Netēlo muļķi: 12 sieviešu darbības, kas atbaida vīriešus

 

Couple staring at each other by XiXinXing on 500px.com

Ir dažas lietas, ko sieviete var darīt pat neapzināti, bet tas tāpat atbaidīs vīrieti. Lūk:

Izmisums. Tas, ko vīrieši sauc par izmisumu, sievietei var šķist kā vienkārša interese. Kas slikts ir tajā, ka tu cilvēkam stāsti, ko jūti, dari un vēlies? Bet attiecību pasaulē vīriešus atbaida uzmācīga interese. Viņiem, tieši pretēji, ir jāatstāj kāds noslēpums, lai viņam ar sievieti būtu interesanti.

Muļķes tēlošana. Daudzas sievietes domā, ka, ja tēlos muļķīti un naivulīti, tad piesaistīs vīrieša uzmanību. Patiesībā, nopietnām attiecībām vīrieši izvēlas gudras un nobriedušas sievietes.

Runas par bijušo. Jaunās attiecībās nepiedien runāt par bijušajiem. Pat, ja viņš pats jautā, sniedz īsas un konkrētas atbildes. Pagaidām jums ir arī labākas tēmas, par ko runāt.

Pārāk liels piekāpīgums. Sievietes, kuras it visā piekāpjas vīrietim, nav par sevi pārliecinātas un baidās par to, ka viņš aizies, ja viņa kaut ko nedarīs pēc viņa prāta – tādas vīriešiem vienkārši nepatīk.

Tu viņa dēļ dari visu. Lielākā daļa vīriešu grib sievu, nevis otru mammu. Viņam nevajag, lai sieviete viņa dēļ un viņa vietā visu dara.

Prasīt no viņa pārāk daudz. Nevienu nevar piespiest kaut ko darīt. Ja sieviete vīrieti sāk komandēt un gaidīt, kad viņš kaut ko izdarīs, attiecības ātri beidzas.

Tu tēlo to, kas neesi. Daudzas sievietes uzskata, ka vīrietim viņas mīlestība ir jānopelna. Esi tu pati un cieni sevi. Tad viņš iemīlēs tevi tādēļ, ka esi patiesa.

Prāta jaukšana. Tā vīriešiem ir īsta elle. Ja tu vīrietim saki, ka viņš var mierīgi iet pie draugiem, bet pēc tam dusmojies par to, ka viņš nesaprata, ka vēlējies, lai viņš paliek mājās, tad tu viņu ātri zaudēsi. Saki, ko domā, un rīkojies atbildīgi.

Tenkošana. Vīriešiem nepatīk, kad sievietes atļaujas runāt negatīvas un pazemojošas lietas par citiem cilvēkiem.

Kavēšana.Vienu reizi – nekas slikts. Divas – paciešami. Vairāk? To vīrieši nespēj izturēt. Ir jāprot būt punktuālākai.

Viņa kopēšana. Jā, dažas lietas jums kļūst īpaši kopīgas. Bet, ja tu centies viņam iepatikties, tēlojot, ka tev patīk tas pats, kas viņam, viņš drīz vien atkodīs tevi un tas viņam nepatiks. Viņš vēlas tevi mīlēt par to, kas tu esi.

Sīkumainība. Jā, viņš ir vīrietis, un viņš jūsu randiņos un ikdienā par daudz ko maksās. Bet viņam būs patīkami, ja laiku pa laikam arī tu uzņemsies par kaut ko samaksāt. Viņš var nepiekrist, bet novērtēs un sapratīs, ka tu neesi ar viņu kopā tikai finansiālu apsvērumu dēļ.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.