Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
15.2 C
Rīga
svētdien, 8 septembris, 2024

Daži vienkārši padomi, kas tev palīdzēs cīņā ar blaugznām

 

nettle essence oil by Jevgeni Proshin on 500px.com

Pastāvīga galvas ādas nieze un kautrēšanās no manāmā «sniedziņa» uz apģērba — tās nav patīkamas sajūtas. Pie tam, blaugznas ir samērā izplatīta problēma. Aptuveni puse pasaules iedzīvotāju kaut kādā dzīves posmā cīnās ar šo problēmu.

Speciālisti apgalvo, ka vecums, slimības, dzimums un ēšanas paradumi norāda uz blaugznu veidošanos un to intensitāti. Ko darīt, ja tomēr šāda problēma ir?

Izmanto šampūnu, kura sastāvā ir tējas koka ekstrakts. Tējas koka ekstraktam piemīt dziedinošas īpašības, tāpēc tas ir lielisks līdzeklis cīņā ar blaugznām. Un mērenāk ar matu ieveidošanas līdzekļiem! Atceries: jo vairāk ķīmisko līdzekļu nonāks uz tavas galvas ādas, jo lielāks būs kaitējums.

Ēd produktus, kuros ir liels E vitamīna, cinka un veselīgo tauku saturs. Ja runājam par uzturu, tad produkti, kuru sastāvā ir E vitamīns, cinks un tauki būs paši labākie, jo tie spēj mazināt ādas sausumu, kura noved pie blaugznu veidošanās. Vairāk uzturā lieto banānus, spinātus, valriekstus un pupas.

Mazāk stresa. Jau sen tiek runāts par to, ka stresam un blaugznām ir kaut kas kopīgs, tāpēc labāk stresu mazināt. Stress var novest arī līdz sirdstriekai. Savukārt, rehabilitācijas laikā blaugznu veidošanās ir pastiprināta.

Ņem talkā nātres. Tautas medicīnā nātres tiek uzskatītas par lielisku līdzekli cīņā ar blaugznām. Lūk, daži varianti, kā tās pielietot:

-Ēdamkaroti sīki sasmalcinātu nātru aplejiet ar glāzi verdoša ūdens, ļaujiet diennakti ievilkties un pēc tam nokāsiet. Iegūto novārījumu iesmērējiet galvā ne retāk kā divas reizes nedēļā vismaz divus mēnešus. Vislabāk šo procedūru veikt uz nakti, bet no rīta izmazgāt ar speciālu pretblaugznu šampūnu.

-100 g nātru lapu aplejiet ar 0,5 l galda etiķa un 0,5 l verdoša ūdens. Ļaujiet visam 30 minūtes ievilkties, pēc tam izkāsiet. Iegūtais uzlējums jāiemasē galvā katru dienu vismaz desmit dienas. Šķidrums jāglabā ledusskapī.

 

Ņem vērā! Ja šīs metodes nelīdz, tad gan būtu jāvēršas pie speciālista!

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.