Arbūzs notievēšanai:
Rīts – Pagatavo arbūza sulu, kuru atšķaidi ar ūdeni. Tas veicina sāta sajūtu un dod organismam enerģiju.
Dienas laikā – Remdē slāpes ar tādu pašu arbūza ūdeni, kā dzēri no rīta. Saldens dzēriens bremzē izsalkuma veidošanos.
Pusdienas – Pirms pamatēdiena apēd arbūza šķēli. Tas inscinēs ātrāku sāta sajūtu un neļaus tev pārēsties.
Deserta vietā – Apēd arbūzu. Tas pats saldais vien ir!
Pēc ēšanas – Pēc 30 minūtēm pēc ēšanas atkal apēd gabaliņu arbūza. Tas palīdzēs pusdienām vieglāk pārstrādāties. Tikai nepārcenties, jo dienas laikā nevajadzētu apēst vairāk par 2 kg arbūza.
Kurš gan var atteikties no tik gardas diētas? Arbūzs nomāc apetīti un izvada no organisma lieko šķidrumu. Diētas laikā var ēst graudu maizi, bet no kafijas un tējas gan vajadzētu atteikties.
Avots: Womanhi.ru