Šie viegli pagatavojamie salāti ir piemēroti gan ikdienišķai, gan svētku maltītei.
Sastāvdaļas: 500 g vistas filejas, 1 tējkarote sāls, 100 g riekstu (valriekstu, mandeļu vai lazdu), 300 g konservētu ananāsu, 3-4 salātlapas, 2 ēdamkarotes krējuma.
Pagatavošana
Vistas fileju izvāra sālītā ūdenī (kādas 40 minūtes). Kad atdzisusi, sagriež nelielos gabaliņos.
Riekstus sasmalcina un nedaudz apcep uz pannas (bez eļļas). Ananāsus sagriež līdzīga lieluma gabaliņos, kā vistu. Ja nepatīk ananāss, var izmantot vīnogas. Salātlapas saplēš.
Visas sastāvdaļas sajauc kopā un pievieno krējumu. Ja nepatīk krējums, var izmantot majonēzi.
Lai labi garšo!
Avots: Lifehacker.ru/ Foto: Eda.ru