0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Attiecību problēmas: Ko darīt, ja partneriem atšķiras domas par seksa biežumu?

 

Lasītājs jautā: “Sieva negrib seksu tik daudz cik es. Ka panākt, lai gribēšana ir abiem?”

Atbild Dzīvesmākslas akadēmijas pasniedzēja Dimantra Antra: “Sieviete vēlas seksu tad, ja vīrietis ir iemācījis, ka caur viņa rokām, pieskārieniem sieviete gūst atslābumu, baudu, kaifu. Sievietei vislielākā bauda ir atslogot smadzeņu sistēmu. Sieviete ikdienā nogurst, pārdzīvo, streso un sekss ir veids, kā vīrietis dod dziļu atslābumu, ja viņš to prot iedot.

Par seksu vajadzētu runāt ārkārtīgi daudz, lai būtu zināšanas, kas ir tas, ko sieviete tajā gaida. Bet vienkārši par to runājot, tas ir dziļš smadzeņu, ķermeņa, nervu sistēmas atslābums, ko iegūst caur orgasmu. Jo tad sieviete atdot milzīgu jaudu savas dzīvības enerģiju vīrietim un savukārt viņš pēc tā jūtas ar enerģiju uztankojies. Bet sieviete atdevusi savu dzīvības enerģiju un jūtas atslābusi. Un abiem no šī procesa ir labums.

Brīdī, kad sieviete jutīs savu enerģijas uzkrājumu, viņa vērsīsies pie vīra, lai atdotu to viņam. Tādēļ vīrietim ir jāiegriež šis ritenis tā, ka viņš procesā prot atslābināt sievieti. Sievietei tas ļoti patiks, jo viņai būs iespēja atslābt un nodot enerģiju vīram.”

 

Avots: Veselam.la.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.