2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

3 iemesli, kāpēc sievietes krāpj vīriešus, kurus mīl

 

Abi dzimumi ir spējīgi būt neuzticīgi mīļotajiem. Taču iemesli, kāpēc tas notiek, gan atšķiras. Lūk, trīs populārākie sieviešu iemesli:

Viņa domā, ka nav vīrieša prioritāte

Viņa jūt, ka partnerim nenozīmē tik daudz, cik gribētos. Tāpēc viņa tiekas ar vīrieti, kurš sniedz viņai tik ļoti nepieciešamo laiku un uzmanību. Sievietēm ir svarīgi just saikni un partnera rūpes.

Pie tam, laimes sajūtu veicina konkrēti hormoni. Estrogēns, sieviešu hormons, ietekmē laimes un stresa līmeni. Kad estrogēna līmenis ir augsts, viņa ir laimīgāka un mazāk pakļaujas stresa ietekmei. Sievieti, kura ir neuzticīga, virza hormoni. Viņa vēlas just, ka ir kādam svarīga.

Viņa domā, ka partneris neizbauda viņas klātbūtni

Viņai šķiet, ka viņš negrib vai nemīl viņu ne guļamistabā, ne ārpus tās. Tad atnāk cits vīrietis, kurš uzskata viņu par interesantu vai dievina dažas viņas īpašības. Tieši tad sievietei rodas sajūta, ka viņa ir vēlama. Tā ir sajūta, ko no sava partnera nav jutusi jau tik ilgi…

Sieviete vienkārši tieksies pēc vīrieša, kurš novērtē viņu un kurš stimulē viņas patīkamās izjūtas (pašvērtējumu).

Viņa lieliski zina partnera vēlmes, bet viņš nezina viņas

Starp sievieti un partneri ir vāja komunikācija, tādēļ viņa jūtas emocionāli atslēgusies. Tieši tai brīdī uzrodas vīrietis, ar kuru viņai noris pirmā saturīgā un jēgpilnā saruna. Sievietēm ir svarīgi just to emocionālo saikni, jo tikai tad attiecības var izdoties.

 

Vai piekrīti augstāk uzrakstītajam? Izsaki savas domas!

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.