7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ziedi, komplimenti, palīdzība – no kādiem vīriešu uzmanības apliecinājumiem sievietes neatsakās?

 

Šo rakstu īpaši vērtīgi būtu izlasīt vīriešiem. Kāpēc? Tāpēc, ka sievietes reti kad tā tieši pastāsta, ko vēlas. Viņas labāk izvēlas gaidīt, kad vīrietis pats iedomāsies. Mēs gan šo uzdevumu atvieglosim, pasakot priekšā…

Komplimenti. Nē, tas, ka viņa izskatās labi, nav pašsaprotama lieta. Atgādini viņai par to biežāk un tu redzēsi, kā viņa kļūst vēl skaistāka! Komplimenta izteikšana neprasa lielas pūles, taču efekts ir pārsteidzošs.

Ziedi. Pirmajā tikšanās reizē viņa tev pateica, ka nevajadzēja dāvināt viņai ziedus? Aizmirsti par to! Visticamāk viņa to teica pieklājības pēc. Protams, ir arī tādas sievietes, kurām tiešām ziedi nepatīk, taču tādas ir ierakstītas Sarkanajā grāmatā.

Masāža. Tev nav jābūt ekspertam. Pietiks arī ar viegliem glāstiem pa muguru vai pēdām. Sieviete to novērtēs.

Ieplānotā romantika. Jā, tieši tevis ieplānota, nevis tāda, kur sieviete pati meklē biļetes, paniski sarunā aukli no vienām brīvdienām uz nākošajām, pārdzīvo vai iedomātā terase novembra sākumā ir atvērta, sūdzas par rezervētajām vietām…

Izpildi dotos solījumus. Te pat komentēt neko nevajag. Šo īpašību sievietes vērtē ļoti augstu.

Daļēja atbrīvošana no rūpēm. Pieņemsim, ka viņa trīs reizes dienā mazgā traukus, regulāri gatavo vakariņas un mazgā mājā grīdas. Ko dari tu? Pārmaiņu pēc, uzņemies šīs rūpes kaut vai svētdien. Tie būs svētki. Abiem.

Darbošanās ar bērniem.Tajā brīdi, kad esi paņēmis bērnu rokās, tu jau esi varonis. Bet tajā brīdi, kad tu pa jokam cīksties ar mazajiem, nēsā viņus uz kakla, pārliecinoši tēlo zirgu, pūt kā lokomotīve un laid kuģus – tu esi supervaronis.

Vēstule. Komandējuma laikā nosūti viņai kartīti ar tekstu, cik ļoti šajā garajā dienā tev viņa pietrūka. Uzraksti sms un pajautā kā viņa ir nokļuvusi galamēŗķī un kā viņa jūtas. Tas ir bez maksas un darbojas ne sliktāk par ziediem.

Atzīšanās. Saki viņai, ka mīli viņu. Tas, ka tu to vienreiz pateici pirms diviem ar pus gadiem, bija tieši pirms diviem ar pus gadiem. Aizmirsti vārdu salikumu “pats par sevi saprotams”. Jūtās tāds nepastāv.

Saruna. Tā var būt pavisam ikdienišķa, tā var būt emocionāla vai aizrautīga. Biežāk aprunājies ar sievieti un pajuatā viņai, kā viņa jūtas.

Jauna kleita. Nē, to nekad nav par daudz. Jā, viņa grib to pielaikot. Jā, viņa ilgi domās par tās iegādi. Pie tam, ja tev pietiks drosmes iedrošināt un finansēt – viņa tevi nekad neaizmirsīs.

Šokolāde. Šis našķis gan nepatīk visām sievietēm, taču daudzām gan. Un vispār, šokolādes vietā var būt jebkurš cits našķis. Tev labāk zināms, kas sievietei garšo!

 

No kā neatteiktos Tu? Ieraksti komentāros!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.