2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Par patīkamo: Efektīvi veidi, kā paātrināt un pastiprināt orgasmu

 

Šie padomi palīdzēs tev sasniegt spilgtāku, spēcīgāku un ilgāku orgasmu. Vai arī vismaz neierastākas sajūtas seksa laikā.

Seko līdzi elpošanai

Parasti pirms orgasma cilvēki vai nu sāk elpot straujāk, vai nu aiztur elpu vispār. Dari pretējo: pamēģini elpot lēni un mierīgi. Tas ļaus tev būt apzinātā stāvoklī savā ķermenī un, iespējams, sasniegt visa ķermeņa orgasmu. Uzreiz tas nenotiks, ir jātrenējas.

Kusties

Spilgtākam orgasmam ir nepieciešama atslābināšanās, taču nereti tieši tuvības brīdī cilvēki kļūst stīvāki un nekustīgāki. Viens no iemesliem varētu būt banālais kautrīgums. Ko darīt? Izanalizē situāciju un liec lietā ķermeņa kustības. Eksperimentē, uzzini, kas tev sagādā lielāku baudu.

Atliec orgasmu

Atliktais orgasms parasti ir ilgāks un spēcīgāks. Tas darbojas gan sievietēm, gan vīriešiem. Taču, lai iemācītos pareizi atlikt kulmināciju, būs jātrenējas. Kad tu jūti, ka drīz būs orgasms, pārtrauc iesākto un nogaidi, līdz tā sajūta pzūd. Tad atkal turpini un atkārto iepriekšējo soli. Tikai ar šo ir jāuzmanās, lai nenotiek tā, ka orgasms pazūd pavisam.

Stimulē klitoru un prostatu

Te viss ir skiadrs. Daudzas sievietes vispār nespēj sasniegt orgasmu, ja nestimulē klitoru. Vīriešiem ar to nav tik lielas problēmas. Taču, ja stimulēs arī prostatu, tad orgasms vīrietim būs daudz spēcīgāks.

Pievērs uzmanību visam ķermenim

Lai gūtu jaunas sajūtas, paplašini seksuālo anatomiju. Izpēti citas savas un partera ķermeņa zonas, pamēģini glāstus, stimulāciju dažādos veidos un intensitātē. Koncentrējies uz sajūtām. Lai viss tavs ķermenis kļūst par pilnvērtīgu akta dalībnieku, tad arī provess kļūs interesantāks.

Pareizi izmanto fantāziju

Fantāzija var gan uzlabot seksu un novest pie spēcīga ograsma, gan iznīcināt to līdz ar sakni.

Pirmajā gadījumā runa ir par erotiskām domām un sapņiem, kurus pāris realizē seksā. Tie palīdz atvērties, ātrāk uzbudināties un gūt jaunu pieredzi. Bet, ja viss, par ko tu seksa laikā spēj domāt, ir ikdienas rūpes un darbs, tad, protams, nekāds orgasms tev nespīd.

Ņem talkā rotaļlietas

No vienas puses, rotaļlietas var paātrināt orgasmu, bet no otras – padarīt to izteiksmīgāku. Izvēle ir patiesi plaša, tāpēc nekautrējies kaut ko izmēģināt.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.