2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Produkts viens, pielietojumu daudz: kā gudri pirkt un izmantot kosmētiku

 

Kosmētikas, tāpat kā skaistuma, nevar būt par daudz. Tā vismaz domā daudzas pasaules sievietes. Taču bēda sākas tad, kad saprotam, cik dārga patiesībā kosmētika ir… Ko darīt, lai iepirktos un produktus pielietotu efektīvāk? Portāls „Cosmo.ru” ir apkopojis veselu sarakstiņu.

-Piemēram, atbilstošs lūpukrāsas tonis lieliski nostrādās vaigu sārtuma vietā. Lūpukrāsas krēmīgā tekstūra sniedz papildus vieglu mirdzumu, un to ir viegli uzklāt. Bet dažkārt tieši otrādi – iemīļoto krēmveida vaigu sārtumu var izmantot lūpukrāsas vai acu ēnu vietā.

-Gribi lūpu spīdumam piešķirt jaunu toni? Sajauc to ar sasmalcinātām acu ēnām.

-Viens caurspīdīgs lūpu spīdums + dažādi lūpukrāsu toņi = jauni lūpu spīduma toņi.

-Skropstu tuša + smalka grima otiņa = laineris. Skropstu tuša viegli klājas, ātri nožūst un saglabā savu formu. Nākamreiz, kad pa rokai nebūs laineris, pamēģini!

-Pērkot sejas krēmu, pievērs uzmanību tiem, kas kalpo arī kā grima bāze. Tev nevajadzēs pirkt vēl vienu līdzekli un griba uzklāšanas process būs ātrāks.

-Kas attiecas uz grima otām, nepērc dārgus un lielus komplektus. Pērc tikai tās otas, kuras tev ir patiesi nepieciešamas. Īpaši nevajadzētu taupīt pūdera un vaigu sārtuma otām.

-Perlamutra acu ēnas un izgaismotājs var aizvietot viens otru: ēnas vari izmantot sejas izgaismošanai, bet izgaismotāju kā acu ēnas.

-Vai zināji, ka korektoru vari izgatavot pati? Tev vajadzēs tonālo krēmu, kas ir uz eļļas bāzes. Ieliec nelielu daudzumu sev ērtā trauciņā un atstāj uz pāris dienām, lai izžūst. Izveidosies koncentrēts un biezs pigments, kurš lieliski tiks galā ar korektora funkcijām. Bet uzglabāt to nedrīkst ilgāk par 2-3 mēnešiem.

-Dārga lūpu zīmuļa vietā labāk nopērc lētu – liela daļa no viņiem nāk no vienas fabrikas un kvalitātes ziņā maz atšķiras.

-Lai uzlaboto lēta šampūna efektu, var pamēģināt pievienot tam pāris pilienu olīveļļas.

-Labu kondicionieri vai matu balzamu var izmantot kā matu masku. Uzklāj līdzekli, aptin matus ar plēvi un uzliec pāri dvieli. Nogaidi aptuveni 30 minūtes, un maigi un zīdaini mati būs nodrošināti!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.