Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
16 C
Rīga
pirmdien, 16 septembris, 2024

Horoskops: Vai zini, kuras ir riebīgākās zodiaka zīmes?

 

Ir tādi cilvēki, kuri bez jebkādām problēmām bojā citiem garastāvokli. Pastāsta priekšniekam par kolēģi, kurš aizgāja no darba 30 minūtes ātrāk, uzkāpj uz kājas cilvēkam, kurš nejauši pagrūž viņu sabiedriskajā transportā, izsmej tuviniekus, uz nopietniem jautājumiem atbildot ar joku, izved no pacietības konultantu apģērbu veikalā un vēl, vēl, vēl… Zini tādus cilvēkus?

Zivis

Zivis var būt pasīvi agresīvas. Var būt komunikācijā neizturamas. Var būt impulsīvas. Var būt arī īsti mīļuma iemiesojumi, bet tāds stāvoklis ir tikai uz konkrētu laiku.

Rodas iespaids, ka Zivju slepenā misija ir novest apkārtējos cilvēkus līdz vājprātam. Pēc sasniegtā mērķa Zivis atkāpjas no „upura” un apklust, neaizmirstot pukstēt zem deguna kaut ko no sērijas: „Un, ko tu tā psiho? Normāli taču komunicējām…”

Līdz ar vecumu Zivis kļūst par tām tantēm pie daudzdzīvokļu māju korpusiem un pukstošajām tantēm tramvajā. Viņas nezina, kad ir jāpaklusē un kad jāizsaka banāla līdzjūtība. Zivis ir īgņas, kuras aizstāvēs savu viedokli līdz pēdējam. Pie tam, Zivis neprot piedot aizvainojumus – viņām piemīt tendence atbildēt ar to pašu.

Svari

Prasīgas un skandalozas būtnes. Svariem riebīgums robežojas ar neizlēmīgumu, un tāds apvienojums kļūst par iemeslu tūkstošiem mirušu nervu šūnu.

Svaru riebīgums atšķiras no Zivju riebīguma. Ja Zivis visu izrāda atklāti, tad Svari rīkojas klusītēm, bet izceļas ar kvantitāti. Nežēlo nevienu – tiek gan radiem, gan draugiem, gan svešiniekiem. Kad kāds norāda uz viņu riebīgo uzvedību, viņi tikai uztaisa nevainīgu skatienu un izbrīnītu sejas izteiksmi.

Svari var mierīgi pasūdzēties par svešinieku, nolikt kāju priekšā kolēģim, noknābāt nelabvēli un sastrīdēties ar tuvu cilvēku nieku dēļ.

Svarus nomāc atbildības nasta, viņiem nepatīk pieņemt lēmumus, tāpēc arī nereti nokļūst sev nepatīkamā situācijā. Savus dvēseliskos pārdzīvojumus viņi mēģina kompensēt ar izbojātu tuvinieku dzīvi. Viņu dzīves moto ir: „Ja slikti ir man, lai slikti ir visiem”.

Skorpions

Skorpions ir impulsīvs un viegli aizvainojams, nespēj visas emocijas turēt sevī, tāpēc veido problēmas viņam neizdevīgiem cilvēkiem. Viņš ieriebj bez bailēm. Pie tam, viņš ātri „atdziest”, ar skaidru prātu novērtē savu rīcību un var lūgt piedošanu, ja uzskata, ka ir rīkojies nepareizi.

Ar ko ir īpašs Skorpiona riebīgums? Ar to, ka tas visbiežāk ir pelnīts (vismaz pēc Skorpiona domām). Skorpions nedarīs pāri labam, nevainīgam cilvēkam, bet labi pabojās dzīvi tam, kurš uzdrīkstēsies stāties viņam ceļā. Ar laiku Skorpions iemācās agresiju turēt sevī, pirms impulsīvas rīcības padomāt par sekām un pat ignorēt citu uzbrukumus.

Skorpions saka, ko domā, tāpēc viņš var sāpīgi „iedurt” sarunu biedram ar saviem vārdiem un to pat nepamanīt. Skorpiona kontā ir ne viens vien desmits nedarbu, un tie ir novirzīti to cilvēku virzienā, kas ar Skorpionu ir izrīkojušies netaisnīgi.

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.