2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Skaistumkopšanas produkti, kuriem nav vērts tērēt naudu

 

Kosmētikas tirgū ir ļoti plašs produktu klāsts, tāpēc ir tikai loģiski, ka ikviena sieviete var apjukt un iegādāties daudz vairāk, nekā viņai patiesībā vajag. Kuri ir tie skaistumkopšanas produkti, bez kuriem pavisam vienkārši var iztikt?

Acu ēnu palete

Lūk, skaties uz to krāsu daudzveidību un šķiet, ka visas tev ir vajadzīgas… Visi 120 toņi un tūlīt pat! Tas ir tieši tas gadījums, kad „mazāk ir vairāk”. Būs pilnībā pietiekami, ja tev būs viena iecienīta acu ēnu palete ar 6-10 toņiem (vai vismaz divas, kur tiešām atšķirīgi toņi). Milzīga acu ēnu palete tev tiešām nav nepieciešama, jo tu tāpat izmantosi tikai dažus toņus. Kāda jēga pārējo pēc tam izmest miskastē?

Daudz grima otu

Vēl viena izplatīta kļūda – nopirkt komplektu, kurā ir 30 dažādas otas, no kurām beigās tu izmantosi vien trīs vai četras. Ja vēlies pirkt komplektu, tad labāk nopērc tādu, kur ir sešas otas.

Līdzekļi sašķeltiem matu galiem

Diemžēl, vienīgais veids, kā cīnīties ar sašķeltiem matu galiem, ir to nogriešana. Tāpēc nekādi brīnumlīdzekļi netiks galā ar šo problēmu: netērē naudu ne eļļām, ne serumiem, ne citiem līdzekļiem. Labāk ikdienā cītīgāk rūpējies par saviem matiem un biežāk apmeklē frizieri.

Anticelulīta krēms

Jebkura anticelulīta kosmētika ir tikai mīts. Ar šādu problēmu ir jācīnās citādos veidos – jāseko līdzi uzturam, jāsporto, jāveic masāža. Gulēšana uz dīvāna un sasmērēšanās ar krēmu ir tikai laika izšķiešana.

Ķermeņa un lūpu skrubis

Priekš kam tērēt naudu kaut kam, ko viegli vari pagatavot pati? Internetā var atrast daudz recepšu mājās pagatavojamajiem skrubjiem. Kafija, medus, sāls, olīveļļa – tie ir tikai daži produkti, kurus var iekļaut skrubja sastāvā. Lūpas var skrubēt ar cukuru vai zobu birsti.

Toniks

Tonika lietošana nekādu īpašo iespaidu uz ādas stāvokli neatstāj. Tad, kāpēc tērēt tam naudu?

Skropstu tuša apakšējām skropstām

Jā. Arī tāds līdzeklis ir. Dažas sievietes pat ir pārliecinātas, ka viņām tiešām ir nepieciešamas divas skropstu tušas – viena augšējām skropstām un viena apakšējām skropstām. Labāk gan nepārmaksāt par to, kas nav vajadzīgs. Parastā skropstu tuša lieliski tiek galā ar savu uzdevumu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.