Sastāvdaļas:

  • 250 g kārtainās mīklas
  • 100 g šokolādes pastas
  • 1 olas dzeltenums
  • 10 g sviesta

Pagatavošana:

1.Mīklu izrullē tainstūrī, tad sagriež vairākos trijstūros.

2.Katra trijstūra vidu apsmērē ar šokolādes pastu un sarullē, virzoties no pamatnes līdz virsotnei.

3.Kruasānus liek uz ar sviestu ieziestas cepampannas, katru apsmērē ar sakultu olas dzeltenumu. Cep 180 °C 25 minūtes.

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?