Sastāvdaļas:

  • 500 g kārtainās mīklas
  • 4 āboli
  • 2 glāzes ūdens
  • 1 glāze cukura
  • ½ tējkarote kanēļa

Pagatavošana:

1.Ābolus sagriež smalkās daiviņās.

2.Sajauc kopā ūdeni, cukuru un kanēli, uzsilda un šajā sīrupā vāra ābolu daiviņas. Tiem ir jāsaglabā sava forma.

3.Mīklu izrullē un sagriež strēmelēs. Uz katras strēmeles vienas malas kārto ābolu daiviņas (tā, lai ābols ietu pāri malai). Tad katru strēmeli satin ruletītē un liek cepamformiņās (kēksiņu derēs).

4.Cep 200 °C aptuveni 15 minūtes.

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?