Šis tiramisu nebūs klasiskais, jo nesatur olas, kā arī cepumi netiek mērcēti kafijā. Drīzāk šis tiramisu ir variants bērniem. Bet, ja ir vēlme, varat to pagatavot klasiski!
Sastāvdaļas:
- 250 g Maskarpone siera
- 200 ml saldā krējuma 35%
- 400 g svaigu zemeņu
- 150 g cukura
- 20 gb cepumu ”Dāmu pirkstiņi”
Pagatavošana:
- Maskarponi sakuliet ar 100 g cukura, pievienojiet saldo krējumu un sakuliet vēlreiz.
- 100 g zemeņu sablendējiet ar 50 g cukura.
- Formā kārtojat pusi no cepumiem, pārklājiet tos ar pusi no sablendētajām zemenēm, pa virsu liekot pusi no siera masas.
- Pa virsu siera masai klājiet atlikušos cepumus, tad sablendētās zemenes un atlikušo siera masu.
- Atlikušās zemenes sagrieziet gareniski ceturtdaļās un kārtojiet pa virsu desertam.
- Desertu liekat ledusskapī, lai ievelkas dažas stundas.