2.2 C
Rīga
ceturtdien, 21 novembris, 2024

Viltības gardu kotlešu pagatavošanā

 

kotletes

Katrai saimniecei ir savas ”gardo kotlešu” receptes un viltības. Šoreiz mēs padalīsimies ar savām, bet jūs komentāros variet ierakstīt savus knifiņus!

1. viltība – vislabāk ir sajaukt dažādas maltās gaļas: cūkas, liellopa, jēra, vai vistas

2. viltība – neiesakām kotlešu masai pievienot pienu. Labāk pievienojiet siltu, vārītu ūdeni, līdz bieza krējuma konsistencei.

3. viltība – kotlešu masā liekat tikai olu dzeltenumus.

4. viltība – jo vairāk sīpolus pievienosi, jo gardākas būs kotletes.

5. viltība – maizi kotlešu masai pievienot nav obligāti. Labāk pamēģiniet pievienot dārzeņus: kāpostus, kartupeļus, burkānus.

 

 

1 KOMENTĀRS

  1. Man tomēr patīk pievienot kaltētu baltmaizi un mazliet mannā putraimus-mērcētus tikai ūdenī,klāt pievienoju mazliet cieti un ķimenes.Sīpolus sagriežu sīkos kubiņos,pārāk daudz nelieku,bet ķiploki man garšo,tos pievienoju.Masu sajaucu,tai jābūt vijīgai,lai nelīp pie rokām,labi izdauzu un atstāju uz laiciņu,lai garša sadraudzējas.Olu dzeltenumus dažreiz arī nelietoju,jo arī tāpat ir garšīgi.Dažreiz pievienoju rīvētus burkānus,daudz nevajag.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.