6.8 C
Rīga
svētdien, 17 novembris, 2024

No mūsu pagraba šie pazūd pirmie: Mizotie gurķi ziemai

 

mizotie gurķi

Sastāvs:
4 kg gurķu
1 gl cukura
1 gl eļļas
1 gl etiķa
2,5 ēdk sāls
1 tējk maltu melno piparu
1 tējk spiestu ķiploku

Gurķus nomizo un sagriež gareniski šķēlēs.Visas sastāvdaļas sajauc kopā un atstāj vismaz uz 2 st, bet var uz nakti.
Gurķis liek stateniski burkās, pārlej ar sulu,kas ir izdalījusies un karsē 20 min.
Kad burkas aizvākotas,satin segās!

Supergardi!

 

4 KOMENTĀRI

  1. Izskatās, ka garšīgi, bet kāds etiķis jāliek- etiķa esence(70%) vai galda etiķis (9% ). Pati domāju. ka galda etiķis, vai pareizi?

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.