Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
17.8 C
Rīga
svētdien, 8 septembris, 2024

Kāda tu esi mamma vadoties pēc numeroloģijas. Uzzini!

 

pupic Mēs katrs dažādos rakursos atceramies, iedomājamies vai vienkārši zinām, kas ir mūsu mamma, ko viņa mums nozīmē, cik mīļa viņa ir. Bieži mēs to sirdī jūtam, bet ne vienmēr pasakām. Māmiņdiena ir tā reize, kad atļaujamies būt tuvāki savām mammām.

Kas tad ir mamma?

Šoreiz skatījums no numeroloģijas viedokļa. Katrs konkrēts vārds saistīts ar cipariem un nes noteiktas vibrācijas. Padomājam, kā tas ietekmē mūsu uzrunātās mammās un arī mūs, sievietes, kas ir mammas.

Mamma 8 = 8 Spēcīgs vārds, kas ietver sevī gan panākumus, gan atbildību, gan arī rūpes un atbalstu. Vairāk stingrs, noteikts un konkrēts. Nedaudz pietrūkst mīļuma, tādēļ arī bieži vien tiek veidots mīlināmajās izpausmēs un formās. Katrai mammai vārds mamma ir kā balva, ko arī parāda cipariskā nozīme.

Māte 12 = 3 Vārds ar draudzīgu skatījumu, aktīvs, salīdzinoši radošs. Ir cilvēki, kuriem liekas šāda uzruna nav nopietna, ir arī tādi, kas pieņem to uzreiz kā savu. Ciparos redzams mainīgums, bet tai pašā laikā arī draudzīgums.

Māmiņa 15 = 6 Mīlīgs variants, kas simbolizē ģimeniskumu. Viens no vissirsnīgākajiem un atbilstošākiem vārdiem, ja ir runa par ģimeni, bērniem, rūpēm un audzināšanu. Vārds sevī nes mīļumu, sirsnīgumu un lielas vērtības, ko vienkārši nevar atņemt.

Mammīte 20 = 2 Tas ir mīļš vārdiņš, kas dod vieglumu, savstarpējo komunikāciju, labestību. Ļoti harmonisks un atbilstošs, ja ar māti ir mīļas un jaukas attiecības. Tas rada draudzīgumu, sirsnīgumu, labu sapratni. Domājams, ka neviena mamma nevar būt vienaldzīga, ja bērniņš to nosauc par mammīti. Skaisti, mīļi, sirsnīgi.

Mammucis 25 = 7 Mazliet mistisks variants, bet bieži arī neizmantots. Ietver sevī izziņu, noslēpumainību, līdz galam neizprastas lietas. Vārdu arī izmanto samērā reti, tomēr ja izmanto, tad ne kā pamatvārdu, jo neietver sevī stabilitāti un ģimeniskumu. Vairāk noslēgtību. Kā sauksi, tā atsauksies! Tev ir iespēja rēķināt ikvienu vārdu, kurā Tevi uzrunā. Tas parada to, kā šis cilvēks Tevi izjūt. Vārdus aprēķināt var šeit!

Lasi vēl:
Skaties kā māsas reaģē uzzinot, mamma gaida vēl vienu bērniņu.
Šī puisēna mammu notrieca auto. Policista rīcība aizkustina līdz asarām
Fantastiskas mammu un meitu bildes

Katram vārdam ir sava enerģija vai vibrācija, ko var noteikt caur cipariem. Tas neparāda, ka visi cilvēki ar vienādiem vārdiem ir vienādi, bet gan vārda skanīgumu. Skatoties vārda saistību ar citiem cilvēka datiem un dzimtas enerģiju jeb uzvārdu, mēs par cilvēku varam izdarīt vairākus secinājumus. Viens pats vārds ir vairāk skatāms no tā viedokļa, kā mūs ar šo vārdu uztver apkārtējie, kā viņu ausīs šis vārds skan. Ja cilvēkam vārds nav atbilstošs, tad bieži jau dabiskā ceļā cilvēks tiek pie pseidonīma, iesaukas un var nonākt arī līdz vārda maiņai. Šeit ir parādīts tikai vārda simboliskais raksturojums, kas nebūt nav jāņem vērā kā cilvēka raksturojums! Šis cipars mums var būt tuvs tikai tad, ja vārdu jūtam kā savējo.

Vārda Skaitlis – 1 Ja jūs kādu uzrunājat šajā vārdā, tad uzskatāt, ka no šī cilvēka var sasniegt vēlamo.

Vārda Skaitlis – 2 Ja jūs kādu uzrunājat šajā vārdā, tad uzskatāt, ka ar šo cilvēku var vairāk ko sarunāt mierīgā ceļā.

Vārda Skaitlis – 3 Ja Jūs kādu uzrunājat šādā vārdā, tad varat būt pārliecināti, ka viņiem ļoti rūp popularitāte un apkārtējo atzinība.

Vārda Skaitlis – 4 Ja Jūs kādu uzrunājat šādā vārdā, tad sagaidāt, ka šis cilvēks visu paveiks rūpīgi un cītīgi, neko lieki nesolot.

Vārda Skaitlis – 5 Ja Jūs kādu uzrunājat šādā vārdā, gaidāt, ka jūs iedvesmos, uzklausīs un uzmundrinās. Kā prieka deva visai dienai.

Vārda Skaitlis – 6 Ja Jūs kādu uzrunājat šādā vārdā, tad sagaidāt, ka viņi ir stabili, spējīgi un centīgi izpildītāji.

Vārda Skaitlis – 7 Ja Jūs kādu uzrunājat šādā vārdā, tad sagaidāt, ka viņam ir spēcīgs, vērīgs prāts ar bagātīgu iztēli un vienmēr kāds rīcības plāns.

Vārda Skaitlis – 8 Ja Jūs kādu uzrunājat šādā vārdā, tad Jūs sagaidāt, ka šis cilvēks ir spējīgs gūt iespaidīgus panākumus.

Vārda Skaitlis – 9 Šajā vārdā uzrunā, ja uztver jūs globāli, uzskata, ka esat zinošs, spējat pateikt savu viedokli. Svarīgs vārds, ja cilvēks saistīts ar starptautisko pieredzi.  

Autors: Dita Bluma-Balinska Sertificēts numerologs, projekta www.simboli.lv autore

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.