3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Pagatavo siera kūku multivārāmā katlā

 

CHizkeykshokoladnyiyorehovyiyruktovyiy

Sastāvdaļas:

Cepumi 200 g
Sviests 110 g
Filadelfijas siers 600 g
Olas 3 gab.
35 % saldais krējums 150 ml
Pūdercukurs 150 g
Citrona miziņa

Lasi vēl:
Siera kūka ar karamelizētiem āboliem! Gardi!
Gardas pankūkas brokastīs
Salāti ar olu pankūkām un vistu

Pagatavošana:

♦Sasmalcinām cepumus blenderī.

♦Izkausējam sviestu un pievienojam to cepumiem, labi samaisām.

♦Pirms masu likt multivārāmā katlā, ņemam cepamo papīru, sagriežam to loksnēs un izklājam krusteniski katla dibenā. Loksnēm ir jābūt garām, jo ar to palīdzību mēs ņemsim siera kūku ārā no katla.

♦Iesmērējam katla dibenu ar sviestu un ieliekam cepumu masu, nedaudz piespiežam, lai izveidotos kūkas pamatne.

♦Gatavojam krēmu: sajaucam sieru un pūdercukuru ar mikseri. Pakāpeniski pievienojam pa vienai olai, labi samaisām, tad pieliekam citrona miziņu. Pielejam saldo krējumu un visu samaisām līdz viendabīgam, biezam un gludam krēmam.

♦Pielejam krēmu traukā pie kūkas pamatnes.

♦Cepam apmēram 45 minūtes cepšanas režīmā līdz gatavībai.

♦Kad beigsies laiks, uzreiz neizņemam kūku ārā, bet dodam tai nostāvēties vēl 30 minūtes.

♦Tad izņemam siera kūku aiz papīra loksnēm un ievietojam ledusskapī uz vairākām stundām, vēlams – uz visu nakti.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.