2.2 C
Rīga
ceturtdien, 21 novembris, 2024

Ābolu keksiņi ar mandelēm

 

90136_PhotoNews

Sastāvs:

200 g cukura
115 ml augu eļļas
2 olas
1 ēdk. cepamā pulvera
230 g miltu
300-350 g ābolu

Apkaisīšanai:

40 g mandeļu
10 g cukura

Miltus izsijājiet un sajauciet ar cepamo pulveri. Ābolus notīriet un sarīvējiet uz smalkās dārzeņu rīves. Olas sakuliet kopā ar eļļu un cukuru- pievienojiet sarīvētos ābolus. Pieberiet klāt miltu maisījumu, kārtīgi samaisiet. Mīklu pildiet mafinu formiņās 2/3.

Pagatavošana:

Riekstus sasmalciniet un sajauciet kopā ar cukuru. Jo smalkāki būs rieksti, jo labāk tie turēsies pie kēksiņiem.

Pārbērt kēksus ar riekstu maisījumu un likt, iepriekš uzsildītā, cepeškrāsnī 180 grādos 30-35 minūtes.
No sagatavotā daudzuma sanāca 12 kēksiņi.

Labu apetīti!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.