Viss ir vienkārši. Nomazgā un ieliec citronu saldētavā. Pēc tam, kad tas būs sasalis, to sarīvē (un rīvē ar visu citrona mizu) un apkaisi ar to ēdienu.
· Apkaisi ar to dārzeņu salātus, saldējumu, zupu, graudaugus, makaronus, spageti, rīsus, suši, zivju ēdienus, vīnu, viskiju… saraksts nu ir bezgalīgs
· Tādējādi visiem produktiem būs patiešām patīkama garša, kuru, ļoti iespējams, nekad iepriekš nebūsi jutusi
· Tu pat to vari piebērt tasītei nūdeļu zupas.
Bet kāda ir visa citrona (kopā ar mizu) lietošanas priekšrocība?
1. Citrona miza satur 5-10 reizes vairāk vitamīnu nekā citrona sula.
2. Ievēro šo procedūru ar vesela citrona sasaldēšanu un tad pieber sarīvēto citronu klāt ēdienam. Tas ir tik veselīgi!
3. Citrona miza ir tik spēcīga, ka likvidē toksiskos elementus organismā.
4. Citrons ir brīnišķīgs produkts, kas nogalina vēža šūnas. Tas ir 10000 reižu spēcīgāks par ķīmijterapiju.
5. Citrons tiek uzskatīts arī par līdzekli, kas cīnās pret mikrobiem un baktērijām. Tātad ātrāk tiksi vaļā no infekcijām, sēnītēm, parazītiem u.tml. Tāpat šis produkts regulē asinsspiedienu un der kā antidepresants cīņā ar stresu un nervu sabrukumu.