Sastāvdaļas
- 2 persiki
- 1 iepakojums Trikata Maasdam siers šķēlēs
- sauja bazilika lapiņu
- 150g prosciutto šķiņķa
- pēc izvēles: sāls, pipari, medus, balsamico etiķis
Pagatavošana
- Persikus atdali no kauliņiem un sagriez plānās ripiņās, šķiņķi saplūkā mazākos gabaliņos, bazilika lapiņas atdali pa vienai, sieru sagriez trīs vienāda izmēra šķēlītēs.
- Visu pamīšus kārto uz liela dēļa vai šķīvja. Pasniedz ar medu, balsamico etiķi, citronu, sāli un pipariem. Lieliski noderēs kā ātri pagatavojama un garda uzkoda viesībām vai pēkšņiem ciemiņiem. Labi sader ar baltvīnu ar augļainu garšu.
Paldies Lindai Vilmansonei par recepti!