Visu paaudžu un tautību virtuves pieredze atrodama vienā rakstā! Galvenais, pārliecinies, ka tavā mājvietā ir virtuve.
1.Lai sagriezta kūka nesakalst, pamēģini šo
Izcepot kūku, cepeškrāsnī bieži vien gadās tā, ka visa kūka uzreiz netiek apēsta. Un, lai tā nesakalstu izmanto šo metodi. Sagriez maizi šķēlēs un ar kociņa palīdzību piespraud maizi klāt kūkas nogrieztajai daļai.
2.Neizmet zaļumus, kas tev paliek pāri
Sagriez šos zaļumus smalkos gabaliņos un ieliec plastmasas trauciņos, kas atrodami saldētavās. Pielej zaļumiem klāt olīveļļu vai izkausētu sviestu un sasaldē to visu. Šie gabaliņi lieliski noderēs dažādām pastām vai salātiem.
3. Sakaltušus čipsus un krekerus var atgriezt atpakaļ dzīvē
Ieliec visu mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī. Un tie kļūs tikpat garšīgi, kā tikko no atvērtas čipsu pakas vai krekeru pakas.
4. Tajā pašā cepeškrāsnī tu vari ātrāk nogatavināt banānus – vienkārši tos uzsildot
5. Uzsildi picu uz pannas
Eļļa picu padarīs kraukšķīgāku, līdz ar to tā būs garšīgāka. Galvenais, izvēlies tādu pannu, kas nepiedeg.
6. Izmanto spraudīti, lai novārītu olu būtu vieglāk notīrīt
1.solis
2.solis
3.solis
4. solis
Izvēlies pēc izmēriem piemērotāko katliņu, tad tev ar spraudīti jāizveido mazs caurumiņš olā un tad jāliek vārīties tās katliņā uz plīts.
Izvēlies piemērotāko sadzīves tehnikas iekārtu, lai šīs gudrības tu varētu iemācīt savai mammai.
Avots:www.maximonline.ru