3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Deserts kā bērnībā – ar ogām, cepumiem un saldo krējumu

 
Foto: Anda Krauze

Sastāvdaļas – saldais krējums, bezē cepumi, zemenes, cukurs.

Pagatavošana.
• Bļodā saputo putukrējumu (saldais krējums + cukurs).
• Deserta trauciņā sadrupina bezē cepumus (nevajag drupināt pārāk smalki – lai ir dažāda lieluma gabaliņi).
• Bezē cepumiem pa virsu liek gabaliņos sagrieztas zemenes.
• Zemenēm pa virsu liek putukrējumu.
• Tad visu atkārto – bezē cepumi, zemenes un putukrējums (cik kārtas vēlas).

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.