2.2 C
Rīga
ceturtdien, 21 novembris, 2024

Recepte: Saldā brunete jeb šokolādes desa

 

Sastāvdaļas: 4 paciņas „Selga”cepumu, paciņa sviesta (180 g), 6 ēdamkarotes kakao, marmelāde (daudzums pēc gaumes), bundža iebiezinātā piena.

Pagatavošana:

Cepumus sadrupina smalkos gabalos, marmelādi sagriež. Visu saliek vienā bļodā un samaisa.

Katliņā izkausē sviestu, pieliek klāt iebiezināto pienu un kakao. Maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Tad pievieno sagatavotajiem cepumiem un marmelādei un kārtīgi samaisa.

Kad šokolādes un cepumu masa ir gatava, uz galda izklāj pārtikas plēvi, liek virsū masu un veido garenu formu. Kārtīgi satin un liek saldētavā vismaz uz sešām stundām.

Ātri un gardi!

Lai labi garšo!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.