Sastāvdaļas:
- 80 g smilšu cepumu
- 50 g sviesta
- 200 g krēmsiera
- 500 g biezpiena
- 200 g pūdercukura
- 3 citroni
- 6 želatīna plāksnes (aptuveni 3 tējkarotes želatīna beramā)
Pagatavošana:
1.Blenderī sasmalcina cepumus un pievieno izkausētu sviestu. Liek cepamformā vienlīdzīgā slānī, piespiež un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
2.Sajauc kopā sieru, biezpienu, pūdercukuru un sarīvētu divu citronu misu. Sagatavo želatīnu (iemērc ūdenī, tad izkausē uz lēnas uguns) un sajauc ar visu trīs citronu sulu. Pievieno krējuma masai un kārtīgi samaisa.
3.Gatavo masu izklāj uz pamatnes un liek ledusskapī uz 6-8 stundām.
Autors: Dieviete.lv