2.8 C
Rīga
sestdien, 21 decembris, 2024

Šokolādes kēksiņi

 

Nepieciešams (10 gab.)

50 g lazdu riekstu eļļas

250 g vājpiena jogurta

1/4 vaniļas pāksts sēklu

2 olas

2 ēd. k. kakao

2 tējk. sodas

200 g cukura

2 tējk. cepamā pulvera

 

Pagatavošana

– Sajauc slapjās  astāvdaļas vienā un sausās – otrā traukā.

– Uzkarsē krāsni līdz 190 grādiem un lēnām ielej slapjo sastāvdaļu maisījumu sausajā un saimaisa, lai nerastos kunkuļi.

– Piepilda kēksu formiņas, uzreiz liec uzkarsušajā krāsnī un cep 20 minūtes.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.