6.5 C
Rīga
svētdien, 17 novembris, 2024

Zemeņu tiramisu! Pagatavo un nobaudi!

 

Strawberry tiramisu with mascarpone.

Šis tiramisu nebūs klasiskais, jo nesatur olas, kā arī cepumi netiek mērcēti kafijā. Drīzāk šis tiramisu ir variants bērniem. Bet, ja ir vēlme, varat to pagatavot klasiski!

Sastāvdaļas:

  • 250 g Maskarpone siera
  • 200 ml saldā krējuma 35%
  • 400 g svaigu zemeņu
  • 150 g cukura
  • 20 gb cepumu ”Dāmu pirkstiņi”

Pagatavošana:

  • Maskarponi sakuliet ar 100 g cukura, pievienojiet saldo krējumu un sakuliet vēlreiz.
  • 100 g zemeņu sablendējiet ar 50 g cukura.
  • Formā kārtojat pusi no cepumiem, pārklājiet tos ar pusi no sablendētajām zemenēm, pa virsu liekot pusi no siera masas.
  • Pa virsu siera masai klājiet atlikušos cepumus, tad sablendētās zemenes un atlikušo siera masu.
  • Atlikušās zemenes sagrieziet gareniski ceturtdaļās un kārtojiet pa virsu desertam.
  • Desertu liekat ledusskapī, lai ievelkas dažas stundas.
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.