Šie cepumi ir ļoti trausli, un tiem noteikti ir nepieciešams ļoti labas kvalitātes sviests. Kā nekā, tieši tas veido cepuma pamatgaršu.
Sastāvdaļas:
- 200 g mīksta sviesta
- 90 g cukura
- 90 g mannas
- 200 g miltu
Pagatavošana:
Sagatavo cepamo formu un uzkarsē krāsni līdz 160 grādiem.
Sviestu saputo ar cukuru un tad tajā vienmērīgajā masā iemīci arī miltus un mannu.
Mīklu vienmērīgi jāizklāj cepamajā formā un jācep krāsnī 60 minūtes bez ventilācijas režīma.
Svarīgi! Kad cepumi gatavi, tos jāsagriež siltus (garenās vālītēs). Kad sacietē, to izdarīt nav iespējams.
Labu apetīti vēl Dieviete Diāna