Ja esi steigā, bet pirmie viesi jau klauvē pie durvīm – restorāna “Piramīda” šefpavārs Artūrs Brucis iesaka pēdējā brīža glābiņu – svaigas zemenes ar šokolādes krēmu. Ātrs, bet ne mazāk gards saldais ēdiens, ko likt galdā. Tikai trīs sastāvdaļas un gatavs!
Izejvielas sešām porcijām
250 grami zemenes, smalki sagrieztas
Krēms:
300 ml saldais krējums
50 grami šokolādes – tumšā vai gaišā – pēc ieskatiem
Pagatavošana:
Krēms:
Saputojiet saldo krējumu, izkausējiet šokolādi un pievienojiet iegūtajam krēmam, saimaisiet.
Servē:
Izvēlēties savai gaumei un iespējām atbilstošus trauciņus, piemēram, burciņas, stikla glāzes, māla podiņi, kuros lieciet kopā zemenes un saldo krēmu. Papildus variet izmantot šokolādes skaidiņas, kaltētus banānus u.c.
Autors: Radisson Blu Latvija 15.05.2018