6.8 C
Rīga
svētdien, 17 novembris, 2024

Recepte: Kruasāni ar šokolādes pildījumu

 

Sastāvdaļas:

  • 250 g kārtainās mīklas
  • 100 g šokolādes pastas
  • 1 olas dzeltenums
  • 10 g sviesta

Pagatavošana:

1.Mīklu izrullē tainstūrī, tad sagriež vairākos trijstūros.

2.Katra trijstūra vidu apsmērē ar šokolādes pastu un sarullē, virzoties no pamatnes līdz virsotnei.

3.Kruasānus liek uz ar sviestu ieziestas cepampannas, katru apsmērē ar sakultu olas dzeltenumu. Cep 180 °C 25 minūtes.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.