Sastāvdaļas:
- 500 g kārtainās mīklas
- 4 āboli
- 2 glāzes ūdens
- 1 glāze cukura
- ½ tējkarote kanēļa
Pagatavošana:
1.Ābolus sagriež smalkās daiviņās.
2.Sajauc kopā ūdeni, cukuru un kanēli, uzsilda un šajā sīrupā vāra ābolu daiviņas. Tiem ir jāsaglabā sava forma.
3.Mīklu izrullē un sagriež strēmelēs. Uz katras strēmeles vienas malas kārto ābolu daiviņas (tā, lai ābols ietu pāri malai). Tad katru strēmeli satin ruletītē un liek cepamformiņās (kēksiņu derēs).
4.Cep 200 °C aptuveni 15 minūtes.
Autors: Dieviete.lv
Very delicious and beautiful cupcakes. But the main thing is not to overcook the apples so that they do not come out when the apples are dissolved.