6.1 C
Rīga
svētdien, 17 novembris, 2024

Recepte: Banānu kēkss

Dieviete.lv
 

Tev būs nepieciešams:

– 4 banāni

– 120 g brūnā cukura

– 100 g pilngraudu miltu

– 100 g mandeļu miltu

– 1 tējkarote cepamā pulvera

– 2 olas

– 70 g valriekstu

– 4 dateles

– 3 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas

– 2 tējkarotes kanēļa

Pagatavošana:

Sablendē nomizotus banānus ar kokosriekstu eļļu, tad masai pievieno vienmērīgi sakultas olas, sasmalcinātus valriekstus, kanēli, cukuru, mazos gabalos sagrieztas dateles un visu kārtīgi samaisi.

Pilngraudu miltus izsijā, tad pievieno cepamo pulveri un mandeļu miltus, visu samaisi un pievieno iepriekš sagatavotajai banānu masai, kārtīgi samaisa un lej mīklu kēksa formā. Ievieto līdz 180 grādu temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī un cep 50 līdz 55 minūtes. Gatavību pārbaudi ar zobu bakstāmi kociņu, ja tas pēc ieduršanas ir palicis tīrs, tad kēkss ir gatavs.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.