Tev būs nepieciešams:
Vistas fileja – 2 gab.
Olīveļļa
Malti melnie pipari
Romiešu salāti
4 šķēles baltmaize (var izmantot jau gatavus grazdiņus, kurus veikalā atradīsi pie maizes)
Svaiga citronu sula – 1 /3 gl (ja ir tāda vēlēšanās)
Rīvēts parmezāna siers – daudzums pēc saviem ieskatiem
Cēzara salātu mērce (veikalā ir plaša izvēle)
Ja vēlies, tad vari pievienot ķiršu tomātus!
Pagatavošana:
Nogriež maizei garoziņu, sagriež vienādos kubiņos, tad cep, līdz maizes klucīši kļūst viegli brūni. Grauzdiņus jau gatavus ir iespējams iegādāties veikalā. Ieeļļo pannu ar olīveļļu un apcep cāļu filejas no abām pusēm, pēc tam to sagriež plānās šķēlītēs.
Salātu traukā saplēš salātus un pievienp cēzara salātu mērci un rūpīgi apmaisa. Pievieno salātiem sagrieztu cāļu fileju, sarīvētu sieru, grauzdiņus un ķiršu tomātus.