Viss šo silto salātu pagatavošanas process nav īpaši grūts un neaizņem daudz laika – viss ir pavisam vienkārši un ātri. Prasmīgai mājsaimniecei ar šo ēdienu nevajadzētu būt grūtībām.
Sastāvdaļas:
Vistas krūtiņa – 400 g,
Tomāti – 2 gab.,
Olīvas – 80 g,
Etiķis – 1 ēdamkarote,
Olīveļļa – 2-3 ēdamkarotes,
Ķiploki – 2 daiviņas,
Selerijas kāti – 1 gab.,
Lociņi,
Sāls un pipari pēc garšas.
Pagatavošana:
Vistas krūtiņu var vārīt buljonā vai apcept pannā ar garšvielām. Gatavo vistu sagriež garenās šķēlēs. Pēc tam sasmalciniet lociņus un ķiplokus, sasmalciniet arī selerijas kātiņus, tomātus un olīvas. Ielieciet visu bļodā ar vistas gaļu. Samaisiet. Tālāk gatavosim mērci. Ielejiet etiķi un olīveļļu dziļā bļodā, sāli un piparus pievienojiet pēc garšas. Samaisiet. Ielejiet salātu mērci bļodā, kur atrodas vista. Kārtīgi samaisiet. Siltie vistas un dārzeņu salāti ir gatavi. Labu apetīti!