Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
15.2 C
Rīga
svētdien, 8 septembris, 2024

Piektdien LTV7 skaties sižetu par Cosmopolitan!

 

 

Jau otro dienu pēc kārtas Cosmo redakcija strādā kameru ielenkumā! Vakar filmējām jauno Cosmo video, kuru redzēsi pavisam drīz. Savukārt šodien pie mums viesojās LTV7 filmēšanas komanda, kas gatavoja sižetu jauniešu dzīvestila raidījumam "OK!". Jau piektdien, plkst. 17:20 varēsi vērot, kā tad īsti izskatās Cosmo redakcijā un kā top mūsu žurnāls!

11.janvārī Cosmo TV filmēja jaunu video, kurā sabiedrībā pazīstami cilvēki, redakcijas darbinieki un Cosmo lasītājas atzinās savos pagājušā gada grēkos. Savus grēkus un 2011.gada mērķus mums uzticēja gan Anna Rozīte un Artis Dvarionas, gan arī citi atpazīstami cilvēki. Noteikti nepalaid garām šo video, kuru varēsi noskatīties jau pavisam drīz!

Arī šodien Cosmo redakcijā valdīja īsta rosība, jo ciemos bija ieradies LTV7 raidījums "OK!". Raidījums vēlējās iepazīstināt jauniešus ar Cosmo ikdienu un žurnāla tapšanas procesu, kā arī uzzināt galvenās redaktores Santas Kristiānas Zāmueles viedokli par dažādiem aktuāliem, ar Cosmopolitan zīmolu saistītiem jautājumiem. Ja vēlies uzzināt, kāda gaisotne ikdienā valda redakcijā, piektdien, 14.janvārī plkst.17:20 noteikti ieslēdz LTV7 un noskaties "OK!" veidoto sižetu par Cosmopolitan!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.