Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
17.8 C
Rīga
svētdien, 8 septembris, 2024

Princis Harijs aizliedz Meganai Mārklai atgriezties lielajā kino!

 

Saseksas hercogiene Megana pasaulei plašāk pazīstama kļuva ar savu ārkārtīgi veiksmīgo aktrises debiju, tomēr attiecības jeb pareizāk sakot laulības ar princi Hariju nozīmēja šīs profesijas beigas. Zināms, ka karaliene Elizabete II jau pārmet Meganai par tik aktīvo darbību gan žurnālā Vogue, gan savas apģērbu līnijas izveidē sadarbībā ar Marks & Spencer veikalu. 

Tagad medijiem paziņots, ka princis Harijs nemaz nevēlas, lai viņa sieva atgrieztos filmu un seriālu biznesā, Harijs nevēlas savu sievu redzēt kinoekrānos kopā ar kādu citu vīrieti. Megana savu slavu iemantoja veiksmīgajā kulta seriālā “Ģēnijs uzvalkā”, kurā viņai bija viena no galvenajām lomām un, protams, ka šajā seriālā viņa bija redzama ainās ar dažādiem vīriešiem.

Meganu savu attiecību dēļ ir atteikusies no TV lomām, kas ir saprotams, jo diez vai tas piedienas karaliskās ģimenes pārstāvei. Arī Holivudas aktieris Kevins Kostners uzskatot, ka Harijam ir taisnība. “Es esmu Harija pusē, viņš ir lielisks puisis. Es arī negribētu redzēt, kā mana sieva skūpstās ar citiem vīriešiem… Es to, visdrīzāk, nesaprastu,” – teicis divu “Oskara” balvu ieguvējs TV šovā “Lorraine”.

Interesanti, ka pavasarī Meganai Mārklai tika izteikts piedāvājums atgriezties seriāla “Ģēnijs uzvalkā” un honorārs bijis visai iespaidīgs. Tomēr Megana no lomas seriālā atteicās!

Foto

View this post on Instagram

This evening, The Duke and Duchess of Sussex attended #TheLionKing European premiere in London at the Odeon Theatre. In celebration of the film’s release, The Walt Disney Company announced #ProtectThePride, a global conservation campaign to support efforts protecting the rapidly diminishing lion population across Africa. As a part of their commitment to this cause, Disney also made a donation to The Duke of Sussex’s upcoming environment & community initiative which will be formally announced this autumn. The Duke and Duchess are committed to advancing conservation efforts across Africa and around the world, and working with communities to ensure a sustainable future for the planet. This evening Their Royal Highnesses had the pleasure of meeting the cast and creative team behind the film, as well as supporters of @africanparksnetwork, of which The Duke is President. Photo credit: PA images / Getty images – Chris Jackson

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.