Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
15.2 C
Rīga
svētdien, 8 septembris, 2024

Skaista āda. 7 produkti skaistai ādai, kurus var lietot gan ārīgi, gan iekšķīgi

 

Beauty Girl Portrait. Sensual Woman Lying on a Meadow with Violet Flowers. Beautiful Woman Enjoing Nature

Izmantojam veselīgos produktus ēdienkartē, kā arī mājās gatavojam kosmētikas līdzekļus.
Mēs esam tas, ko ēdam. Šis citāts zināms daudziem, taču seko tam nebūt visi. Bet patiesi, nepareiza ēšana, saldumu, tauku, sālītu un stipru ēdienu bieža lietošana nebūt neiet labumā ādas izskatam, tas noved pie pūtīšu, tūskas un pelēkas sejas krāsas veidošanās.
Lūk, tāpēc ir tik svarīgi savā ēdienkartē ieviest sejas ādai veselīgos produktus -zivis (bagātas ar Omega 3,6,9 skābēm), zaļos un sarkanos dārzeņus, ogas (antioksidantu avots), kā arī šlakvielas, kas regulē gremošanu un uzlabo toksīnu izvadīšanu no organisma. Starp citu, ir produkti, ko var lietot ne tikai ēdienkartē, bet uz to bāzes var gatavot maskas, skrubjus un citus ādas kopšanas līdzekļus.

AUZU PĀRSLAS

Iekšķīgi- auzu pārslas- svarīgākais pārtikas produkts lielpilsētas iedzīvotājiem. Tas uzlabo zarnu trakta darbību, normalizē vielmaiņu, izvada šlakvielas un toksīnus.
Tas ir svarīgi, jo veselīga gremošanas sistēmas darbība- tā ir veselīga sejas āda – bez mikroiekaisumiem, pūtītēm un melnām porām.

Ārīgi – maska – skrubis uz auzu pārslu bāzes- lielisks līdzeklis maigi un saudzīgi attīrīt ādu. Pagatavot ir pavisam vienkārši – ēdamkarotei auzu pārslu uzlejiet nedaudz ūdens, var pielikt karoti medus. Šo putriņu apļveida kustībām uzlieciet uz sejas un paturiet to pāris minūtes. Veselīgs sejas ādas izskats garantēts!

ZAĻĀ TĒJA

Iekšķīgi- zaļai tējai piemīt daudz labu īpašību- tā palīdz relaksēties, normalizē asinsspiedienu un, galvenais, tas ir spēcīgs dabīgs antioksidants.
Tas nozīmē – aizkavēs stresu – galveno priekšlaicīgas ādas novecošanās vaininieku.

Ārīgi – visi zina, ka tējas kompreses pāris minūtēs novērsīs plakstiņu pietūkumu
Vēl var sasaldēt zaļo tēju ledus kubiņos, lai tīrītu sejas ādu no rītiem.
Šis vienkāršais rituāls momentāli atsvaidzinās seju un dos tās ādai veselīgu enerģiju.

GRANĀTĀBOLS

Iekšķīgi – tas ir vēl viens neaizstājams antioksidants. Ja jums nepatīk šis košais auglis tīrā veidā, tad centieities dzert svaigi spiestu granātābola sulu.
Tas ir gan garšīgi, gan veselīgi!

Ārīgi – dermatologi iesaka sataisīt masku – skrubi no granātābola sēklām divreiz nedēļā sejas aizsargfunkciju nostiprināšanai.

CITRONS

Iekšķīgi – pat pirmklasnieki zina, ka citrons ir C vitamīna krātuve, kas vajadzīgs enerģijai un imunitātes stiprināšanai.

Ārīgi – citrona sulu sejas balināšanai izmantot pat zvaigznes. Lietas būtība ir tāda, ka citrons satur fermentus un augļskābes, kas šķeļ sejas atmirušās šūnas un tādā veidā veicina epidermas atjaunošanu.
Tāpat citrusa sula palīdz tikt galā ar mikroiekaisumiem un taukaino spīdumu.

OLĪVEĻĻA

Iekšķīgi – itālietes ne velti olīveļļu sauc par savas jaunības un ilggadības eliksīra galveno noslēpumu .
Olīveļļa ir bagāta ar neaizvietojamām Omega-3 un Omega-6 skābēm, kas veicina sejas pašmitrināšanos un spēlē svarīgu lomu matu un nagu struktūras atjaunošanā.

Ārīgi – internetā iespējams atrast lielu daudzumu recepšu, kas gatavotas uz olīveļļas bāzes. Bet vislabāk ir olīveļļu tīrā veidā uzklāt uz sejas, pēc 5-10 minūtēm to nomazgā ar vēsu ūdeni. Sausas sejas ādas īpašnieces ziemā šo procedūru var veikt katru dienu.

JŪRAS AUGI

Iekšķīgi – iemeslu iekļaut ikdienas ēdienkartē jūras kāpostus un citus augus nevar saskaitīt.
Pirmkārt, jūras augi ir dabīgi antioksidanti un satur lielu daudzumu pretiekaisuma komponentu.
Otrkārt, minerālu un vitamīnu jūras augos ir vairāk nekā daudzos dārzeņos un ogās.
Un visbeidzot, jūras augi – tas ir daudzu vitamīnu, joda., retinola avots, kas nepieciešami sejas jaunībai .

Ārīgi- tagad jebkurā aptiekā var nopirkt sausu jūras augu pulveri, lai pagatavotu mājas apstākļos maskas un kompreses. Taču visiem viņiem ir viens mīnuss- specifiska jūras smarža. Tāpēc ērtāk ir izmantot gatavos kosmētikas līdzekļus ar jūras augu ekstraktiem, jo pašlaik tos var atrast jebkurai gaumei un atbilstoši katra maciņa biezumam.

avots: VK.com
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.