Daudzi pavāri dod priekšroku nerūsējošām tērauda pannām, jo, atšķirībā no alumīnija, nerūsējoša tērauda panna nereaģē ar skābi saturošu pārtiku. Taču – tērauds nav labākais siltuma vadītājs – tādēļ lielākoties tērauda pannas tiek „apvienotas’’ar alumīnija vai vara viducīti, kas pārklāts ar kārtiņu nerūsējoša tērauda. Lai gan tērauds ir diezgan pateicīgs metāls, arī šādu pannu tīrīšanā ir jāievēro zināma piesardzība. Lūk, interneta lietotājiem ieteikumi, kā notīrīt piedegušu pannu.
Vienkāršs veids kā attīrīt pannu no piedeguma bez jebkādas ķīmijas
432
Iepriekšējais rakstsVideo pamācība: Kā vienkārši uztaisīt aromātisko sveci romantiskai noskaņai
Nākamais rakstsMaigas rokas arī rudenī