Sastāvdaļas
- 4 šķēles baltmaizes
- 4 šķēles kūpināta cūkgaļas šķiņķa
- 1 iepakojums Trikata Krievijas siers šķēlēs
- 2 tējk. sviesta
- 2 olas
- sāls un pipari
Pagatavošana
- Baltmaizes šķēles apzied ar sviestu un liec apgrauzdēties sakarsētā pannā.
- Kad viena maizes puse jau mazliet zeltaina un kraukšķīga, uz tās liec divas siera šķēlītes, pāri tam divas šķēles cūkgaļas šķiņķa, tad pāri vēl divas siera šķēles un noslēdz ar otru grauzdētās maizes pusi.
- Samazini plīts karstumu, pannai liec pāri vāku un ļauj maizēm karsēties, līdz siers izkusis.
- Tikmēr uz sakarsētas pannas izcep divas olas.
- Karstmaizes pasniedz uz šķīvja, kā pēdējo pāri liekot cepto olu.
Paldies Lindai Vilmansonei par recepti!