Pavisam drīz, 25.oktobrī noslēgsies Rīgas restorānu nedēļa, šoreiz viesojāmies restorānā Beef Room Riga. Komplimentu šoreiz nesaņēmām, bet bijām patīkami pārsteigti par tītara steiku, tā dēļ šeit ir vērts iegriezties!
Baudījām 3 ēdienu maltīti:
Uzkoda – Burkāns. Dažādos veidos pagatavoti burkāni, pasniegti ar karamelizētu sīpolu krēmsieru diļļu eļļu un zaļajiem zirnīšiem.
MŪSU VĒRTĒJUMS 5 NO 10
Pamatēdiens – Latvijā audzēta strausa gaļas steiks. Pasniegts ar krāsnī ceptu pastinaku, jaunajiem kartupeļiem ar rozmarīnu, ķiploku biezeni un upeņu mērci.
MŪSU VĒRTĒJUMS 8 N0 10
Interesanti, ka neprasa, kādā kondīcijā, bet ja uzjautā, tad saka, ka vidējā – medium. Varētu teikt, ka drīzāk atnes jēlu, kas ir ļoti labā un gardā kondīcijā, bet ne visi tam ir gatavi un visticamāk kautrēsies paprasīt uzsildīt. Ja jūs ziniet, ka neesat jēlas gaļas cienītāji, tad prasiet uzreiz, lai vairāk piecepj, tikai neejiet uz well done, jo tad tas nav steiks. Mums ļoti garšoja.
Deserts – Ābolu un bumbieru drumstalkūka. Pasniegta ar vaniļas saldējumu un karamelizētiem lazdu riekstiem.
MŪSU VĒRTĒJUMS 5 NO 10
Drumstalkūka neitrāla, noteikti nebūs par saldu. Tā būtu 6, tomēr saldējums varēja būt garšīgāks, tādēļ arī tāda atzīme.
Šo 3 ēdienu cena restorāna nedēļas ietvaros ir 20 eiro
Vai jau esi baudījusi maltīti kādā no šiem restorāniem? Kurš ir tavs favorīts?
Lasi portālā Dieviete.lv vēl par šo tēmu: