Mājīgums, čella un klavieru mūzika, sveču gaisma, siltums un gards ēdiens… Tieši tā mēs varētu raksturot 3.marta vakaru „Saules Namā” (Ādažu novada „Bērzulejās”), kurā notika restorāna „Pie Sevis” svinīgā atklāšana.
„Pie Sevis” nav tāds restorāns, kāds nāk prātā, kad iedomājamies par kādu ēdināšanas iestādi. „Restorāns “pie Sevis” ir svētki Tavās mājās. Mūsu vēlēšanās ir iepriecināt Tevi un ikvienu ar gardu un izteiksmīgu maltīti, baudot noskaņu turpat savās mājās. Tavas mājas ir Tava laimes oāze un mēs ar prieku, Tev tajās radīsim mīlestības pilnus laimes mirkļus,” stāsta idejas autore un īstenotāja Ilze Samohina. „Ideja nāca viegli. Es domāju, kā varētu iepriecināt cilvēkus, un, tā kā nākotnē vēlētos atvērt pati savu restorānu, pagaidām izlēmu par labu šādam konceptam. Ja man nav pašai savu telpu, es radu svētkus cilvēku mājās vai jebkurā citā vietā, kur ir nepieciešams”.
Ilze vēlas, lai cilvēkiem svētki ir skaisti un garšīgi un lai viņiem pašiem nav par to uzrīkošanu jādomā. „Vēlos, lai cilvēkiem ir iespēja baudīt un nav jādomā par sadzīvi. Mēs tiekamies, izrunājam vēlmes un tad viss pārējais process paliek manās rokās – gan ēdiena pagatavošana, gan galdu uzklāšana, gan sajūtu radīšana,” piebilst restorāna īpašniece.
Restorāns „Pie Sevis” labprāt apkalpo nelielus pasākumus (10-20 cilvēkus): dzimšanas dienas svinības, svētku maltītes, bērnu ballītes, kurām var sarūpēt veselīgus našķus, prezentācijas un atklāšanas pasākumus ar interesantām uzkodām. „Pielāgojamies klientu vēlmēm un domājam par to, lai viss top individuāli un no sirds. Lai mīlestība ik katrā Tavā maltītē! ” tā Ilze.
Atklāšanas pasākuma laikā viesiem bija iespēja nobaudīt patiesi interesantus ēdienus: miso zupu ar šampinjoniem un tofu sieru, krāsnī ceptu varavīksnes foreli ar zaļo zirnīšu un avokado biezeni, kā arī necepto šokolādes siera kūku.
Autors: Dieviete.lv