Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
15.2 C
Rīga
svētdien, 8 septembris, 2024

Padomi, lai lenāk novecotu, ilgāk dzīvotu un justos enerģiski!

 

1. Dziediet

Zviedrijas pētnieki uz noskaidrojuši, ka dziedāšana uzlabo sirds veselības stāvokli. Šis pētījums arī tika veikts Kalifornijas universitātē, Sanfrancisko, lai noteiktu, vai dziedāšana tiešām paildzina mūža ilgumu un padara mūsu dzīvi veselīgāku.

2.Vīriešiem jāpaliek precētiem

Atsaucoties uz projektu par ilgmūžību ir pierādīts tas, ka vīrieši kuri ir precējušies, spēj nodzīvot ilgāk par 70 gadiem. Vīriešiem, kuri nekad nav precējušies, vai ir šķīrušies, šis skaitlis ir krietni mazāks.

3.Ieguldiet lielu darbu tajā, ko dari un esi apzinīgs

Cilvēki, kuri ir strādīgi un centīgi, dzīvo līdz pat diviem, vai trīs gadiem ilgāk kā tie, kuri savā darbā neiegulda tik lielas pūles un spēku.

4. Esiet komunikabli

Cilvēki, kuri apgrozās sociālajā vidē, kuriem ir labas attiecības ar draugiem un ģimeni, dzīvo ilgāk. Pētījumi ir atklājuši, ka cilvēki, kuri ir šķirti, vai ir atraitņi, dzīvo ilgāk tikai tāpēc, ka nepārtrauc kontaktēties ar saviem tuviniekiem.

5. Uzvelciet sporta apavus

Un ko tālāk? Dodieties skriet! Jums nav jābūt profesionālam sportistam, vienkārši izbaudiet dzīvi. Skrienot vismaz 30min, divas reizes nedēļā, jūs varat paildzināt savu mūža ilgumu līdz pat trīs gadiem.

6. Pieceliet savu dibenu

Pārtrauciet stundām ilgu sēdēšanu uz vietas. Amerikas pētnieki ir atklājuši, ka cilvēki, kuri dienā sēž mazāk par trīs stundām, nodzīvo par diviem gadiem ilgāk, nekā tie, kuri šo nodarbi ir iecienījuši.

7. Samaziniet savu stresa līmeni

Pētījums no Teksasas universitātes atklāj to, ka cilvēkiem, kuri pēc dabas ir pozitīvāki, ir mazāka iespēja saslimt ar dažādām slimībām. Tā, kā, ja vēlies atbrīvoties no kādas kaites, sāc cīnīties un noskaņo sevi pozitīvi!

8. Pastaigājieties

Mums pašiem to neapzinoties, no ikdienišķas pastaigas, mēs patiesība varam iegūt tik daudz. Dodoties regulārās pastaigās, mēs varam samazināt risku saslimt ar diabētu vai insultu.

9. Ēdiet mazāk

Samazinot kalorijas par 30%, mēs palīdzēsim sev ne tikai atbrīvoties no nelabvēlīgas pārtikas, bet tas arī samazinās risku saslimt ar diabētu, vēzi, vai sirds un smadzeņu slimībām.

10. Apskaujieties

Pētījumi liecina, ka tuvo cilvēku samīļošana mūs atbrīvo no stresa un izdala laimes hormonus, kas palīdz samazināt asinsspiedienu. Asinsspiediena samazināšana noved pie labākas sirds veselības.

11. Iegādājieties mājdzīvnieku

Pētījumi atklāj, ka cilvēkiem, kuriem ir mājdzīvnieki, ir zemāks asinsspiediens un ir mazāka iespēja saslimt ar hipertensiju.

12. Izgulieties kārtīgi

Trausls un nepietiekams miegs var radīt svara pieaugumu, depresiju, asinsspiediena paaugstināšos, kā arī pat izraisīt vēzi. Ievērosim pareizu dienas režīmu un atvēlēsim miegam un atpūtai vairāk laika.

13. Ēdiet melno šokolādi

Pētījumos ir atklāts, ka melnā šokolāde pazemina asinsspiedienu, kā arī ilglaicīga tās lietošana uzturā, palīdz atbrīvoties no sirds un asinsvadu slimībām.

14. Dodieties uz mežu

Pavadot mežā vairākas stundas, mēs uzņem fitoncīdus, kas ir labvēlīgas vielas mūsu organismam. Šīs aktīvās vielas izdalās caur augiem, samazinot stresu un nostiprinot imunitāti.

15. Rūpējieties par savu zobu veselību

Pētījumi liecina, ka cilvēki ar smaganu kaitēm, divreiz biežāk slimo ar sirds un asinssvadu slimībām. Rūpējieties un sekojiet līdzi savai zobu veselībai, konsultējieties un apmeklējiet savu zobārstu, neļaujiet jūsu zobu stāvoklim ietekmēt jūsu veselību.

16. Pēc katras maltītes dodieties pastaigā

Neilga pastaiga vienu stundu pēc treknas maltītes, samazina tauku nonākšanu asinīs un samazina risku saslimt ar sirdsslimībām.

17. Skatieties mazāk televizoru

Pētījumi liecina, ka tiem cilvēkiem, kuri dienā televizoru skatās vairāk kā 45min, par 18% pieaug risks saslimt ar sirds un asinsvadu slimībām.

18. Nodarbojieties ar seksu

Regulārs sekss nostiprina sirds veselību kā arī imunitāti. Tas ir labākais kaloriju dedzinātājs, kā arī labākās zāles pret stresu. Sekss atbrīvo no sāpēm un pat ļauj vakaros labāk iemigt. Uzlabo mūsu garastāvokli  un satuvina mūs ar mīļoto cilvēku. Lieliska iespēja kā apvienot lietderīgo ar patīkamo.

19. Sportojiet

Šis var būt jūsu galvenais skaistuma un ilga mūža noslēpums. Katru dienu, atvēlot kaut vai 15min sportam, jūs savu mūža ilgumu varat paildzināt par trīs gadiem. Cilvēki, kuri dienā velta 30min sportam, šo ilgumu var paildzināt pat līdz četriem gadiem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.