Parasti, malto gaļu mēs gatavojam ar rezervi, nevis tieši tik cik pietiktu ģimenes vakariņām vienai reizei.
Pārējo malto gaļu ir nepieciešams ievietot saldētavā, lai produkts nesabojātos. Nākamo reizi, kad nepieciešams paņemt nelielu daudzumu maltās gaļas, nākas visu atkausēt un atkal pāri palikušo malto gaļu sasaldēt no jauna.
Un tieši tādēļ, lai izbēgtu no šīs situācijas – sasaldēt,atsaldēt un atkal sasaldēt, mēs tev piedāvājam variantu, kurš noderēs ik vienai mājsaimniecei virtuvē. Sasaldē vienādās proporcijās malto gaļu un vēlāk vienkārši cik tev nepieciešams tik atsaldē, tādējādi nevajadzēs tev pāri palikušo malto gaļu atkal ievietot saldētavā. Vai nav ģeniāli?