1.4 C
Rīga
svētdien, 24 novembris, 2024

Recepte: Vistas fileja kraukšķīgā kažociņā

 

Sastāvdaļas: Vistas fileja, maizes drupačas, sarīvēts parmezānas siers, olīveļļa, majonēze, piens, sāls un pipari.

Pagatavošana:

Zem vēsa ūdens strūklas nomazgā gaļu. Nosusina.

Katru gabaliņu izklapē ar āmurīti.

Jauc kopā pāris tējkarotes majonēzes ar pienu, līdz iegūsti jogurtam līdzīgu masu. Pievieno sāli un piparus.

Atsevišķā traukā sajauc sieru, maizes drupačas, nedaudz olīveļļas un garšvielu.

Mērc vistu vispirms piena masā, bet pēc tam – siera.

Liec uz cepampannas foliju, apsmērē ar olīveļļu un izkārto vistas gabaliņus.

Cep 200°C aptuveni 35 minūtes jeb līdz izveidojas zeltaina garoziņa.

Labu apetīti!

 

Avots: Lifehacker.ru/ Foto: Lifehacker.ru, Flickr.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.