19 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Tev ir neizteiksmīgs viduklis? Šie astoņi padomi palīdzēs tev tikt ar to galā

 

Figūras tips „smilšu pulkstenis” ne tikai tiek uzskatīts par etalonu, bet arī atļauj sievietei izskatīties maksimāli sievišķīgi jebkurā apģērbā. Bet, ko darīt sievietēm, kurām viduklis ir „jāuztaisa”? Mēs zinām dažus trikus!

Jostas. Uzlikt jostu – pats vienkāršākais veids, kā „izveidot” šaurāku un izteiksmīgāku vidukli. Pie tam nav svarīgi, vai tu to liksi ap plandošu vasaras kleitiņu vai žaketi – efekts būs. Nebaidies eksperimentēt ar jostas platumu un izteiksmīgumu.

Drapējumi un krokas. Visi iespējamie drapējumi, krokojumi un dekoratīvie elementi apģērba apakšdaļā padarīs tavus gurnus platākus, bet vidukli – šaurāku.

Kreklus un blūzes liec biksēs un svārkos. Tu domā, ka šaura vidukļa neesamība automātiski tev atņem iespēju valkāt stilīgos „vīriešu” kreklus un brīvā krituma blūzes bohēmiskajā stilā? Protams, ka, nē! Sakārto tās džinsos vai svārkos, un tu manīsi satriecošu efektu!

Izvēlies kleitas ar akcentu vidukļa zonā. Tā būs lieliska izvēle gan ikdienas apģērbā, gan svinīgā.

Spēlējies ar kontrastiem. Tērpa augšdaļu izvēlies vienā krāsā, bet apagšdaļu – citā.

Akcentē plecus. Ja tu vēlies lielāku apjomu ķermeņa apakšdaļā, tad pievieno to augšdaļā! Ne pirmo sezonu modē ir tērpi ar apjomīgu plecu daļu gan mēteļos, gan kleitās, gan blūzēs.

Paaugstināta jostas vieta. Tas darbojas! + Svārki un bikses ar paaugstinātu jostas vietu joprojām ir modē!

A-silueta apģērbs. Platas bikses un svārki, kā arī A-silueta kleitas arī „izveidos vidukli” arī tad, kad tā nemaz nav! Kleitām gan vari iet uz „pilnu banku” un aplikt jostu! Tad izteikts viduklis būs garantēts.

 

Avots: Cosmo.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.