16 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Kāpēc dažkārt labāk ir palikt savā komforta zonā

 

Ieteikums izkāpt no savas komforta zonas ne vienmēr ir tas labākais. Ir daži iemesli, kāpēc dažreiz labāk būtu palikt sev ierastā vietā.

Tu regulāri kāpsi sev pāri

Lai gūtu panākumus, ir nepieciešama enerģija, mērķtiecība un uzmanība. Ja tu dzīsies pakaļ daudzām iespējām reizē, tavi pūliņi nesniegs nekādu rezultātu.

Apvieno jaunus uzdevumus ar to, kur tu jau jūties komfortabli (ko tu jau proti). Prātīgi plāno savu laiku un enerģijas patēriņu. Ja tu jutīsies komfortabli, tad spēsi mērķi sasniegt ātrāk.

Tu tērēsi daudz laika

Lielākajai daļai cilvēku ārpus darba ir piesātināta privātā dzīve. Padomā divreiz, pirms piekrīti uzņemties jaunus darba pienākumus un uzdevumus. Tas var atņemt tev daudz laika un spēku, kuru tu varētu veltīt sev mīļajiem. Ja tu neesi gatava ieslīgt darbos, tad nav vērts pat sākt.

Diez vai tu spēsi tikt galā ar pilnīgi visiem uzdevumiem

Ir cilvēki, kuri bez jebkādām problēmām izkāpj no savas komforta zonas, un ir tādi, kuriem tas nekādi neizdodas. Vēl kāds balancē kaut kur pa vidu. Izdomā, kurā kategorijā ietilpsti tu un, cik daudz tu vispār spēj paveikt.

Nevajag baidīties izkāpt no komforta zonas. Vienkārši vispirms vajag izvērtēt savas stiprās un vājās puses un to, vai tai „izkāpšanai” vispār ir kāda jēga. Ja jēgas nav, tad priekš kam to darīt?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.