6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Kāds viņš būs tētis, atkarībā no viņa zodiaka zīmes

 

Ja tu esi bērniņa gaidībās vai vienkārši interesējies, kāds tētis būs tavs izredzētais, tad palūko, ko saka zvaigznes.

Auns. Šis tētis ir spēcīgs, ambiciozs un spītīgs. Dažreiz pat pārāk.  Tā kā Auns ir uguns zīme, tad tu vari būt pārliecināta, ka ar tādu tēti bērni noteikti kļūs par veiksmīgiem un neatkarīgiem līderiem.

Vērsis. Ļoti uzticams gan ģimenei, gan tradīcijām. Vērsis ir cilvēks, uz kuru var paļauties jebkurā dzīves situācijā, jo aiz stingrās dabas slēpjas maigs un saprātīgs tētis. Ja viņš bieži grib strīdēties, tad tikai tāpēc, lai pārliecinātos par to, ka esat vienā komandā.

Dvīņi. Šis tētis ir neliels dīvainis, tāpēc neceri, ka viņš pieturēsies pie klasiskiem bērnu audzināšanas noteikumiem. Šī gaisa zīme ir rotaļīga, pļāpīga un impulsīva, tāpēc dažkārt var sajaukt, kurš ģimenē ir vecāks, bet kurš – bērns. Šis tētis prot izdomāt pasaciņas un mīl izzināt pasauli.

Vēzis. Šis tētis pieturās pie klasiskiem bērnu audzināšanas noteikumiem un izjūt nepieciešamību aktīvi piedalīties bērna dzīvē. Vēža trūkums varētu būt viņa spēja akāpties un tendence būt nomāktam.

Lauva. Lepns līderis savā ģimenē, bet bieži vien pārāk maz uzmanības velta bērniem. Taču viņš noteikti grib, lai visi zina, cik unikāli ir viņa bērni. Ja būs nepieciešamība, viņš cīnīsies par taisnīgumu un aizsargās savus bērnus ar “nagiem un zobiem”.

Jaunava. Šai zīmei patīk visu turēt kārtībā, tāpēc noteikti ir rūpīgs vecāks. Tētis-Jaunava var būt ļoti piekasīgs un paranoisks. Bet tas nāk no viņa labās sirds, jo viņš vēl saviem bērniem tikai to labāko.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.