12 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Viņš ir tas, ko viņš ēd: Kā „atkost” vīrieša raksturu pēc tā, kas viņam garšo

 

Gribi ātri uzzināt, kāds tipiņš tevi ir uzaicinājis uz randiņu? Tad piekrīti doties uz restorānu un piefiksē, kādu ēdienu viņš izvēlas. Pēc tam salīdzini ar šeit uzrakstīto un izdari secinājumus. Protams, tas nenozīmē, ka viss ir jāuztver tieši tā, kā ir rakstīts. Bet patēlot izmeklētāju var, vai ne?

Šokolāde. Šokolādes mīļi ir emocionālas būtnes, kuri gūst prieku apēdot kādu šokolādes bagātu desertu. Arī šokolādes garšai ir nozīme: rūgtai priekšroku dod līderi, bet piena – ne visai komunikabli vientuļnieki.

Gaļa. Viņš nespēj dzīvot bez steika gabala? Tad tev līdzās ir reālists ar valdonīgu raksturu. Ar finansēm šiem cilvēkiem problēmu nav, jo arī strādā viņi daudz un uzcītīgi. Kā nekā, steiks nav tas lētākais gaļas gabals.

Neveselīgie ēdieni. Burgeri, frī kartupeļi un pusfabrikāti – šādu ēdienu ir iecienījuši enerģiski cilvēki, kas vienmēr ir steigā un kustībā. Cerēsim, ka viņi ir ceļā pie sievietes, kura izvārīs viņam kādu dārzeņu zupiņu vai putru.

Piens un jogurts. Tev ir paveicies! Nē, ne jau tāpēc, ka ar brokastu gatavošau viņam nav problēmu. Tāpēc, ka šie vīrieši ir maigi un gādīgi. Viņi necieš vientulību, sapņo par lielu ģimeni, mīl bērnus, suņus un kaķus.

Garšvielas. Pikantu ēdienu pasūtīt var temperamentīgi un greizsirdīgi vīrieši, kuri dievina piedzīvojumus. Bet, kādam vēl būt, ja iekšēji viss gandrīz vai deg kaisles un čili dēļ?

Dārzeņi. Dārzeņus izvēlas enerģiski un darbu mīloši cilvēki.

Augļi. Radošas un jūtīgas dabas pārstāvji. Pie tam, sieviešu klātbūtnē viņi uzvedas atturīgi un kautrīgi.

Zivs. Tavā priekšā ir mierīgs un uzticams cilvēks, lai gan ne visai runātīgs.

Saldējums. Te ir vīrietis, kurš vēlas iegūt visu un uzreiz, kuram patīk stabilitāte un patstāvīgums, kā arī viņš augstu vērtē ģimeni.

 

Avots: Cosmo.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.