9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Foto: Sestdien norisinājusies “Latvijas Gada auto 2018” lielā testa diena pie tirdzniecības centra “Mols”

 

Jau ceturto gadu auto entuziastiun interesenti pulcējušies pie t/c “Mols”, lai iepazītos ar “Latvijas Gada auto 2018” pretendentiem. Aizvadītajā nedēļas nogalē ikviens varēja apskatīt jaunākās automašīnas, konsultēties ar “Latvijas Gada auto” žūrijas pārstāvjiem, kā arī doties izmēģinājuma braucienos ar jebkuru konkursam pieteikto auto. 

Visas dienas garumā interesentiem bija iespēja izpētīt un novērtēt jaunākās automašīnas, kā arī sasildīties lielajā teltī, kur ikvienam pieejama silta tēja un kafija. Savukārt Ceļu Satiksmes Drošības Direkcijas (CSDD) stendā apmeklētāji varēja izmēģināt un pārbaudīt to, kāpēc automašīnāļoti svarīgi ir lietot drošības jostu. Nofotografējoties pie sava iemīļotākā auto, ikviens varēja bez maksas saņemt profesionāla fotogrāfa foto. Turklāt īpašs notikums šogad bija jaunais “Jeep Compass” – auto, kas Latvijā ieradāsspeciāliuz aizvadītās sestdienas pasākumu.

“Mums ir liels prieks par izveidojušos sadarbību ar “Latvijas Gada auto” rīkotājiem un pasākuma ikgadējo norisi pie tirdzniecības centra “Mols”. Jau ceturto gadu automobiļu testa diena ir viens no aizraujošākajiem un gaidītākajiem pasākumiem, kur interesentiem pieejamas dažādas aktivitātes. Savukārt novembrī tirdzniecības centra apmeklētājiem būs iespēja piedalīties balsojumā “Latvijas Gada auto 2018”,” stāsta t/c “Mols” menedžere Liene Karpova.

Notiekošā konkursa “Latvijas Gada auto 2018” ietvaros novembrī tirdzniecības centrā “Mols” būs apskatāma lielformāta fotoizstāde un ikvienam būs iespēja nobalsot par sev tīkamāko automašīnu – pretendentu titulam “Latvijas Gada auto 2018”, kurš tiks izziņots jau ceturto gadu.

Konkursa “Latvijas Gada auto” mērķis ir ar kompetentas žūrijas, autoražotāju un mediju atbalstu pievērst Latvijas sabiedrības uzmanību jaunākajiem autoražotāju sasniegumiem, kas pieejami Latvijas tirgū. Tituls “Latvijas Gada auto” tiek pasniegts kopš 1998. gada un konkursam pieteikt drīkst tikai pašus jaunākos autoražotāju modeļus, kuru pirmreizējā reģistrācija CSDD ir pēc 2016. gada 1. oktobra. Galvenais titula ieguvējs tiks paziņots apbalvošanas ceremonijā 1. decembrī. 

Par t/c „Mols”

Tirdzniecības centrs „Mols” 1998. gadā tika atklāts kā viens no pirmajiem tirdzniecības centriem Latvijā, tāpēc šobrīd „Mols” uzskatāms par pieredzes un tradīcijām bagātāko tirdzniecības centru, kas izceļas ar augstu apkalpošanas kvalitāti un patīkamu atmosfēru, kā arī tādiem veikaliem, kas nav atrodami citos tirdzniecības centros Latvijā. „Mols” ir kļuvis ne tikai par ērtu un mūsdienīgu iepirkšanās centru, kas piedāvā plašu preču klāstu un dažādus pakalpojumus, bet arī par vietu, kas regulāri saviem klientiem bez maksas sniedz dažādus aizraujošus pasākumus. „Mols” izceļas ar to, ka ir ērti pieejams tieši autobraucējiem, tādēļ tā attīstībā arvien vairāk tiek domāts par autobraucēju ērtībām, kā arī viņus interesējošu preču, pakalpojumu un pasākumu klāstu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.