Nesteidzies izmest lētu vīnu, alu vai degvīnu. Lai to garšu padarītu labāku, būs nepieciešamas pavisam vienkāršas, mājās sastopamas sastāvdaļas.
Vīns
Vajadzēs: blenderi, pudeli lēta vīna.
Kas jādara: Vīnu ielej blenderī un jauc aptuveni 30 sekundes. Notiek vīna piesātināšana ar gaisu, tāpēc dzēriena garša uzlabojas. Ļauj vīnam “nosēsties”, un tad vari dzert.
Alus
Vajadzēs: lēts alus, sāls, citrons.
Kas jādara: Alum pievieno šķipsniņu sāls, tas noņems rūgtumu. Var arī izmēģināt dienvidamerikāņu metodi: alum pievieno pus citrona sulu (vai laima) un nedaudz sāls. Protams, tāds alus negaršos visiem, bet varbūt tieši tev patiks?
Degvīns
Vajadzēs: ūdens filtrs, lēts degvīns.
Kas jādara: Pārlej degvīnu ūdens filtrā un dari to sešas reizes. Tu manīsi, garša būs citādāka.
Avots: Lifehacker.ru